Családi nap a gyenesdiási Nagymezőn

Idén is megrendezésre került a Családi napunk. A korábbiakhoz híven, most is szép számmal  jöttünk össze a gyenesdiási Nagymezőn. Hála az Úrnak az előző napok borongós, esős, hűvös időjárásához képest csodálatos napsütésben tölthettük az időt.

Természetesen a bográcsozás sem maradhatott el. Így a hagyományokhoz híven több csapat készítette a finomabbnál finomabb étkeket a pörkölttől, a palóc levesig, amik az utolsó cseppig elfogytak.

Örömteli volt látni, hogy a gyermek sereglet sem unatkozott. Pillanatok alatt nekiálltak játszani, volt aki röplabdázott, míg más csimoták az íjászat alapjaival ismerkedtek. Itt kell büszkén kell elmondanunk, hogy gyülekezetünk egyik fiatal leányzója a történelmi íjászat tavalyi világbajnokságán korcsoportja 2. helyezését érte el.

Persze egy rövid kirándulás sem maradhatott ki a programból Többen is ellátogattak a Berzsenyi kilátóhoz, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Balaton nyugati medencéjére és a Keszthelyi hegység vonulataira.

A nap pillanatairól készült számtalan fénykép itt nézhető meg és tölthető le kiváló minőségben:     Református családi nap – 2019. FÉNYKÉPEK

 


Comments are closed.